Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis Productenselectief herbicide

Commercieel Agrochemisch Natuurlijk Herbicide 2, 4-D + Propanil-Contactherbicide

Commercieel Agrochemisch Natuurlijk Herbicide 2, 4-D + Propanil-Contactherbicide

  • Commercieel Agrochemisch Natuurlijk Herbicide 2, 4-D + Propanil-Contactherbicide
Commercieel Agrochemisch Natuurlijk Herbicide 2, 4-D + Propanil-Contactherbicide
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam: 2, 4-D + Propanil-Contactherbicide Toepassing: gebruikt in vele commerciële producten
Eigenschap: verhinder voorbarige fruitdaling van citrusvruchten. Type: Contactherbicide
founction: post-totstandkoming in rijst, bij 2.5-5.0 kg/ha Gebruik: breedbladige controle en grasonkruid
Hoog licht:

commercieel herbicideconcentraat

,

selectief systemisch Herbicide

2, 4-D + Propanil

 

2,4-D wordt gebruikt in vele commerciële producten. De commerciële namen voor producten die 2,4-D bevatten omvatten aqua-Kleen, Versperring, gazon-Levensonderhoud, Malerbane, Planotox, Plantgard, Wilde, Salvo, Weedone, en weedtrine-Ii.

2, 4-D + Propanil

Specificatie: 2, 4-D 20%+Propanil 36% de EG

2, 4-D + Propanil bedragen post-Totstandkomingscontrole van jaarlijks en eeuwigdurend breedbladig onkruid in graangewassen, maïs, sorghum, weide, gevestigd gras, de gewassen van het graszaad, boomgaarden (pitvruchtfruit en steenvrucht), Amerikaanse veenbessen, asperge, suikerriet, rijst, bosbouw, en op niet-gewassenland (met inbegrip van gebieden naast water), 0.28-2.3 kg/ha. Controle van breedbladig aquatisch onkruid. De isopropyl ester kan ook als installatiegroeiregulator worden gebruikt om voorbarige fruitdaling van citrusvruchten te verhinderen.

 

2, 4-D + Propanil bedragen Contactherbicide gebruikte post-totstandkoming in rijst, 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van Amaranthus retroflexus, Digitaria-soorten, Echinochloa soorten, Panicum-soorten, en Setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt.

Verpakking: 500ml~200L

 

De verpakking toont

 

Gebaseerd op klant-centric principe, veroorlooft goed-Baan Biochemisch Co. zich, Ltd onze klant diverse soorten verpakkingsmaterialen zoals aluminiumtin, aluminiumfles, vezeltrommel, mede-ex fles & trommel, HDPE fles & trommel, F-HDPE fles & trommel, PVF-ijzertrommel, geweven zak, aluminiumzak, schutz trommel en enz., de waarvan grootte zich van 50g, 100g, 200g, 500g, 1kg, 5kg, 25kg aan 600kg voor stevige formulering en 100mL, 250mL, 500mL, 1L, 5L, 10L, 20L aan 200L voor vloeibare formulering uitstrekt.

 

Productiebasis

 

Goed-BAAN is de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis uitgerust met meer dan 10 productielijnen, die meer dan 100 geavanceerde formules ontwikkelen van insecticiden, fungiciden, herbiciden om groeiregulators met hoogte te planten - kwaliteitsformuleringen zoals de EG, EW, wp, SL, Sc, WDG, gr., FS, VAN en enz.

 

Goed-BAAN heeft de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis formuleringsworkshops zoals stevige formuleringenworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator geïsoleerd; vloeibare formuleringsworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator met jaarlijkse productiecapaciteit van rond 10,000MT of 10,000KL.

 

Goed-BAAN wordt de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis ontworpen en overeenkomstig internationale normen, en goedkeurt het belangrijke binnenlandse niveau met verfijnde van de productiemateriaal en scherp-rand productietechnologie gebouwd. Het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole tijdens het gehele productieproces waarborgt de superieure kwaliteit van de producten.

 

Kwaliteitscontrole

 

De Kwaliteitsbewakingsafdeling bestaat uit Kwaliteitsborging (QA) en Kwaliteitscontrole (QC), die onafhankelijk van productie is en alle activiteiten met betrekking tot kwaliteit beheert. De kwaliteitsbewakingsafdeling is leaded direct door Algemene Manager.

 

Alle producten moeten hetzij bevrijd of verworpen door kwaliteitsbewakingsafdeling worden onderzocht en worden bevestigd.

 

Al inspectieverslag en productverslag moeten in de ruimte van technologiearchieven worden verzameld.

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten