Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis Productenselectief herbicide

CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil

CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil

  • CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil
  • CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil
  • CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil
  • CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil
CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil
Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Levertijd: 10-30days
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Productnaam: Propanil Merknaam: GOOD-JOB
Chemische naam: N (3,4-dichlorophenyl) propanamide CAS No: 709-98-8
TC Verschijning: Gebroken witte macht Formulering: 98%TC, 95% TC, 16% DE EG, 36% DE EG, 60%WG, 80%WG.ETC
gewassen: Rijst, Aardappels Gebruik: Breedbladig en Grasonkruid
Giftigheid: Laag Houdbaarheid: 2 jaar Juiste Opslag
Hoog licht:

Huisdieren Veilig Herbicide

,

industrieel herbicide

Propanil

Toepassingen:

Het vervoerinhibitor van het biochemie Fotosynthetische elektron bij fotosysteem II receptorplaats. Wijze van herbicide van het actie het Selectieve contact met een korte duur van activiteit. Het herbicide van het gebruikscontact gebruikte post-totstandkoming in rijst, bij 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van Amaranthus retroflexus, Digitaria-soorten, Echinochloa soorten, Panicum-soorten, en Setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt. Fytotoxiciteit Fytotoxisch aan vele breedbladige gewassen. Normaal fytotoxisch aan gewassen die met organofosfaat of carbamate insecticiden zijn behandeld.

 

Propanil95% Technologie 16% 36% de EG

 

 

Postemergence zonder overblijvend effect tegen talrijk gras en broadleaf onkruid in rijstaardappels, en tarwe. Het tarief van toepassing van propanil strekt zich van 3 kg a.i. /ha uit aan 4 kg a.i. /ha. Het herbicide wordt toegepast 10 tot 20 DAT, of 10 tot 20 dagen na het zaaien van pre-germinated zaden. Om gewassenschade te vermijden, zou propanil niet binnen twee weken moeten worden toegepast na het toepassen van carbamates en organofosfaatinsecticiden.

CAS Registry Number 709-98-8
Formulering 95% technologie, 16% 36% de EG
Verpakking 500mL, 1L-fles; 5L, 10L, 20L, 200L, 1000L-trommel
Butachlor 35% + Propanil 35% de EG
Propanil

Gebruikte pre-totstandkoming voor de controle van jaarlijkse grassen en bepaald breedbladig onkruid in gezaaid als overgeplante rijst, zowel. Het toont selectiviteit in gerst, katoen, pinda's, suikerbiet, tarwe en verscheidene brassica gewassen. De efficiënte tarieven strekken zich van 1.0-4.5 kg a.i. /ha uit. De activiteit is afhankelijk van waterbeschikbaarheid zoals regenval na behandeling, luchtirrigatie of toepassingen aan bevindend water zoals in rijstcultuur.

Het contactherbicide gebruikte post-totstandkoming in rijst, bij 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van amaranthus retroflexus, digitariasoorten, echinochloa soorten, panicumsoorten, en setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt.

2, 4-D + Propanil
Propanil

2, 4-D + Propanil bedragen post-Totstandkomingscontrole van jaarlijks en eeuwigdurend breedbladig onkruid in graangewassen, maïs, sorghum, weide, gevestigd gras, de gewassen van het graszaad, boomgaarden (pitvruchtfruit en steenvrucht), Amerikaanse veenbessen, asperge, suikerriet, rijst, bosbouw, en op niet-gewassenland (met inbegrip van gebieden naast water), 0.28-2.3 kg/ha. Controle van breedbladig aquatisch onkruid. De isopropyl ester kan ook als installatiegroeiregulator worden gebruikt om voorbarige fruitdaling van citrusvruchten te verhinderen.

2, 4-D + Propanil bedragen Contactherbicide gebruikte post-totstandkoming in rijst, 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van Amaranthus retroflexus, Digitaria-soorten, Echinochloa soorten, Panicum-soorten, en Setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt.

Verpakking: 500mL~200L

CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 2CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 3CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 4CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 5CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 6CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 7CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 8
 

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Clement

Tel.: +8615861535091

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten