Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenNiet-selectief Herbicide

Glyphosate van de het Herbicide Organische Meststof van SL Niet-selectieve Systemische Post Optredend

Glyphosate van de het Herbicide Organische Meststof van SL Niet-selectieve Systemische Post Optredend

  • Glyphosate van de het Herbicide Organische Meststof van SL Niet-selectieve Systemische Post Optredend
  • Glyphosate van de het Herbicide Organische Meststof van SL Niet-selectieve Systemische Post Optredend
Glyphosate van de het Herbicide Organische Meststof van SL Niet-selectieve Systemische Post Optredend
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Eigenschap: systemisch, post optredend herbicide Naam: Glyphosate SL
Gebruik: wijd gebruikt voor de preventie en de verwijdering van onkruid founction: in de theeaanplanting, boomgaard, rubberaanplanting, graan
Product: Onkruid Organische Meststof Type: niet-selectief
Hoog licht:

moordenaar van het huisdieren de veilige gras

,

eco vriendschappelijk herbicide

Glyphosate SL

 

 

Glyphosate IPA het zout is het isopropylamine zout van glyphosate, dat een systemisch, niet-selectief, post optredend herbicide zonder grondactiviteit of overblijvende actie is. Het wordt geabsorbeerd op gebladertetoepassing door de installatie aan de wortels en de opslagorganen in genoeg hoeveelheden om de volledige installatie te doden. Het kan wijd voor de preventie en de verwijdering van onkruid in de theeaanplanting, de boomgaard, rubberaanplanting, graan, suikerriet en bossen worden gebruikt. Het kan bijna 100 soorten onkruid ook verhinderen en doden en heeft beter effect op sommige wreed onkruid in de theeaanplanting, de boomgaard, rubberaanplanting, graan, suikerriet en bossen.

480 G/L Glyphosate SL
Glyphosate

480 G/L Glyphosate SL is een post-totstandkoming, systemisch herbicide zonder grond overblijvende activiteit. 480 G/L Glyphosate SL is over het algemeen niet-selectief en geeft breed-spectrumcontrole van veel jaarlijks onkruid, eeuwigdurend onkruid, bosrijke borstel en bomen. 480 G/L Glyphosate SL wordt geformuleerd als in water oplosbare vloeistof. Geen extra capillair-actieve stoffen, additieven capillair-actieve stof bevatten, de als buffer optredende voor agenten of pH de aanpassende agenten die zijn nodig of geadviseerd. 480 G/L Glyphosate SL kan door de meeste standaard industriële of veldtypespuitbussen na zich verdunning en het grondige mengen met water of andere dragers volgens etiketinstructies worden toegepast.

Productiebasis

 

Goed-BAAN heeft de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis formuleringsworkshops zoals stevige formuleringenworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator geïsoleerd; vloeibare formuleringsworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator met jaarlijkse productiecapaciteit van rond 10,000MT of 10,000KL.

 

Goed-BAAN wordt de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis ontworpen en overeenkomstig internationale normen, en goedkeurt het belangrijke binnenlandse niveau met verfijnde van de productiemateriaal en scherp-rand productietechnologie gebouwd. Het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole tijdens het gehele productieproces waarborgt de superieure kwaliteit van de producten.

 

Kwaliteitscontrole

 

De Kwaliteitsbewakingsafdeling bestaat uit Kwaliteitsborging (QA) en Kwaliteitscontrole (QC), die onafhankelijk van productie is en alle activiteiten met betrekking tot kwaliteit beheert. De kwaliteitsbewakingsafdeling is leaded direct door Algemene Manager.

 

Alle producten moeten hetzij bevrijd of verworpen door kwaliteitsbewakingsafdeling worden onderzocht en worden bevestigd.

 

Al inspectieverslag en productverslag moeten in de ruimte van technologiearchieven worden verzameld.

 

Ongeveer ons

 

In de loop van de jaren, hebben wij twee installaties aan over 5000m2 uitgebreid en onze leveringsmogelijkheden versterkt. Wij zijn geëngageerd aan rendabel product, op tijd levering en douane verpakking. Nu, worden onze producten verkocht wereldwijd aan meer dan 40 landen met inbegrip van Brazilië, Chili, Vietnam en Thailand. Wij verheugen ons op de langdurige samenwerking met onze getaxeerde klanten. Als u in gezamenlijke samenwerking geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Clement

Tel.: +8615861535091

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten