Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis

CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.
Reactie nog
De onafhankelijke Reactorbouw
Laboratorium
De instrumentatielaboratorium van de gaschromatografie

Reactie nog

Ons bedrijf heeft bijna een volledige reeks van pesticideproductie en de vullende productielijn, heeft agrochemisch technologieniveau altijd op het geavanceerde niveau gehandhaafd.

De onafhankelijke Reactorbouw

De onafhankelijke bouw van de reactorproductie om veilige productie te verzekeren

Laboratorium

De instrumentatielaboratorium van de gaschromatografie

De instrumentatielaboratorium van de gaschromatografie

 • lopende band

  Goed-BAAN is de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis uitgerust met meer dan 10 productielijnen, die meer dan 100 geavanceerde formules ontwikkelen van insecticiden, fungiciden, herbiciden om groeiregulators met hoogte te planten - kwaliteitsformuleringen zoals de EG, EW, wp, SL, Sc, WDG, gr., FS, VAN en enz.

  Goed-BAAN heeft de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis formuleringsworkshops zoals stevige formuleringenworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator geïsoleerd; vloeibare formuleringsworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator met jaarlijkse productiecapaciteit van rond 10,000MT of 10,000KL.

   

  CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Goed-BAAN wordt de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis ontworpen en overeenkomstig internationale normen, en goedkeurt het belangrijke binnenlandse niveau met verfijnde van de productiemateriaal en scherp-rand productietechnologie gebouwd. Het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole tijdens het gehele productieproces waarborgt de superieure kwaliteit van de producten.

  Op het gebied van gewasbeschermingproducten bieden wij een brede waaier van kwaliteitsproduct met inbegrip van aan herbiciden, Insecticiden, fungiciden. Plant technisch als gebeëindigde Groeiregulators en Meststof zowel - producten met verschillende formulering zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, SL, Sc, FS, DS, EW en enz.

 • R & D

  De goed-baan heeft een sterk R&D-team en wij bezitten twee sub-fabrieken die meer dan 5000 vierkante meters, ondertussen wij met vele fabrieken in heel China voor meer dan 200 producten samenwerken, moet onze opdracht het hoogste niveau van rendabele producten en geschikte levering verstrekken en customerized verpakking aan onze klanten.
  Tot dusver, omvat onze markt meer dan 40 landen en gebieden, zoals Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Zuid-Amerika, Afrika, Europa enz. Door jaren van ontwikkeling, heeft de goed-BAAN zeer stevige zakelijke relatie met talrijke professionele klanten overzee gevestigd. Wij hechten groot belang aan de ontwikkeling van klanten, en streven naar het groeien met onze klanten. Wij veroorloven ons onze klant algemene oplossing voor gewassen en wij berekenen de gemaakte samenwerkingsoplossing door de wetenschappelijke analyse van de eis van potentiële klanten.
  Op basis van gelijke en wederzijdse winst, verheugen wij ons op een voortdurende prettige samenwerking met onze stamgasten en vestigen over de hele wereld zaken met nieuwe klanten van!

   

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Fax: 86-519-85153975

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)