Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis

CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Ik ben online Chatten Nu

CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

1 2 3 4
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : GOEDE BAAN
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Sinds het jaar 2010, Changzhou-goed-Baan Biochemisch Co., heeft Ltd zich in de productie van gewasbeschermingsmiddelen, met inbegrip van herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator gespecialiseerd. Wij kunnen een brede waaier van geëindigd verstrekken - producten gemaakt door verschillende formuleringen, zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, SL, Sc, FS, EW en DS. Behalve hoogte - kwaliteitsbiociden, werken wij ook met onze getaxeerde klant om de aangepaste die oplossing te bepalen aan uw specifieke vereisten wordt aangepast.

 

In de loop van de jaren, hebben wij twee installaties aan over 5000m2 uitgebreid en onze leveringsmogelijkheden versterkt. Wij zijn geëngageerd aan rendabel product, op tijd levering en douane verpakking. Nu, worden onze producten verkocht wereldwijd aan meer dan 40 landen met inbegrip van Brazilië, Chili, Vietnam en Thailand. Wij verheugen ons op de langdurige samenwerking met onze getaxeerde klanten. Als u in gezamenlijke samenwerking geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Fax: 86-519-85153975

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)