Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenSystemische Fungiciden

Organische Landbouw Hoge Efficiënt van Fungicidemancozeb 61% Myclobutanil 3%

Organische Landbouw Hoge Efficiënt van Fungicidemancozeb 61% Myclobutanil 3%

  • Organic Agricultural Fungicide Mancozeb 61% Myclobutanil 3% High Effective
 • Organic Agricultural Fungicide Mancozeb 61% Myclobutanil 3% High Effective

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: GOOD JOB
  Certificering: SGS

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: als uw verzoek
  Prijs: negotiable
  Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: als uw verzoek
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Handelsnamen: Groen-Daisen M, Karamate, Mancofol naam: Mancozeb 61% + Myclobutanil 3%=64% wp
  Type: Landbouwfungicide artikel: Mancozeb + Myclobutanil
  Hoog licht:

  breed spectrumfungicide

  ,

  bladfungicide

  Mancozeb 61% + Myclobutanil 3%=64% wp

   

   

  De handelsnamen omvatten Dithane, dithane-Ultra, Voorst gedeelte, groen-Daisen M, Karamate, Mancofol, Mancozeb, Mancozin, Manzate 200, Manzeb, Manzin Nemispor, Nemispot, Policar, Riozeb, en Zimaneb.

  Mancozeb 61% + Myclobutanil 3%=64% wp

   

   

  Productiebasis

   

  Goed-BAAN heeft de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis formuleringsworkshops zoals stevige formuleringenworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator geïsoleerd; vloeibare formuleringsworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator met jaarlijkse productiecapaciteit van rond 10,000MT of 10,000KL.

   

  Goed-BAAN wordt de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis ontworpen en overeenkomstig internationale normen, en goedkeurt het belangrijke binnenlandse niveau met verfijnde van de productiemateriaal en scherp-rand productietechnologie gebouwd. Het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole tijdens het gehele productieproces waarborgt de superieure kwaliteit van de producten.

   

  Kwaliteitscontrole

   

  Al inspectieverslag en productverslag moeten in de ruimte van technologiearchieven worden verzameld.

   

  Het bedrijf voert het stringente QA/QC-systeem uit dat de gehele lijn van leverancierscontrole, verwerving, en productie, aan verzending en distributie behandelt.

   

  Zijn verrichting voldoet aan GMP van China, zelfs voorbij het. Het heeft 8 GMP inspecties door Chinese regelgevende instanties, evenals GMP certificatie van Brazilië, Egypte, Indonesië, en Pakistan overgegaan.

   

  Ongeveer ons

   

  Met over ongeveer 20 jaar van ervaring in de landbouwindustrie, bouwen wij een goede reputatie op het werk. Alle grondstoffenleveranciers zijn verklaarde ISO, kwaliteit gedreven installaties. Alvorens te vervaardigen begint, moeten alle grondstoffen door ons chemisch analyselaboratorium worden getest. Bovendien, wij wijzen kwaliteitscontrolepersoneel toe om het productieproces te controleren en materiële steekproefonderzoek en testmethode goed te keuren aan guaratee buitengewone prestaties vóór levering. Ondertussen, kunnen wij voor een derde partij testend agentschap toestaan om producten te verifiëren en testverslag uit te brengen, verzekerend de betrouwbaarheid van onze producten.

   

  In de loop van de jaren, hebben wij twee installaties aan over 5000m2 uitgebreid en onze leveringsmogelijkheden versterkt. Wij zijn geëngageerd aan rendabel product, op tijd levering en douane verpakking. Nu, worden onze producten verkocht wereldwijd aan meer dan 40 landen met inbegrip van Brazilië, Chili, Vietnam en Thailand. Wij verheugen ons op de langdurige samenwerking met onze getaxeerde klanten. Als u in gezamenlijke samenwerking geinteresseerd bent, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

   

  Contactgegevens
  CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

  Contactpersoon: Mr.Liu

  Tel.: 86-13775077998

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten