Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenSystemische Fungiciden

Het Organische Fungicide Metalaxyl van gebiedsgewassen + Mancozeb-de Vlek van het Controleblad

Het Organische Fungicide Metalaxyl van gebiedsgewassen + Mancozeb-de Vlek van het Controleblad

  • Het Organische Fungicide Metalaxyl van gebiedsgewassen + Mancozeb-de Vlek van het Controleblad
Het Organische Fungicide Metalaxyl van gebiedsgewassen + Mancozeb-de Vlek van het Controleblad
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: Controle van vele schimmelziekten founction: in gebiedsgewassen, fruit, noten, groenten
Naam: Metalaxyl 80 g/kg + Mancozeb 640 g/kg wp Bijzonder gebruik: de controle van vroeg en verwoest laat van aardappels en tomaten
Gebruik: sigatokaziekte (Cercospora-musae) in bananen Eigenschap: landbouwfungicide
Hoog licht:

Breed Spectrumfungicide

,

bladfungicide

Metalaxyl 80 g/kg + Mancozeb 640 g/kg wp

 

De handelsnamen voor producten die metalaxyl bevatten omvatten Schort, delta-Laagadvertentie, Ridomil, en onderwerpen.

 

Metalaxyl 80 g/kg + Mancozeb 640 g/kg wp

 

De Controle van het Mancozebgebruik van vele schimmelziekten (b.v. vloek, bladvlek, roest, donsachtige schimmel, korst, enz.) in gebiedsgewassen, het fruit, de noten, de groenten, ornamentals, het Bijzondere gebruik van enz. omvatten vroeg controle van en verwoesten laat van aardappels en tomaten (bij 1,36 kg a.i. /ha); Solani Rhizoctonia en Streptomyces schurft op pootaardappelen; de ziekten van de bladvlek op selderie, pompoenen, biet, bessen en bessen; roest op graangewassen, groenten, rozen, anjers, asperge, bonen, appelen en pruimen (bij 1,6 kg/ha); donsachtige mildews op hop, wijnstokken, uien, preien, sla, pompoenen, ornamentals en tabak; Gloeodespomigena, Glomerella cingulata, Microthyriella-rubi en Physalospora-obtusa op appelen; korst op appelen en peren (bij 2.4-3.6 kg/ha); sigatokaziekte (Cercospora-musae) in bananen; boorgat van steenvrucht; anthracnose van bonen en pompoenen; bevochtiging-van ziekten van groenten; zwart been van biet; naald in bosbouw wordt gegoten die; en vele zaad-gedragen ziekten van graangewassen. Gebruikt voor bladtoepassing of als zaadbehandeling

 

 

Productiebasis

 

Goed-BAAN is de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis uitgerust met meer dan 10 productielijnen, die meer dan 100 geavanceerde formules ontwikkelen van insecticiden, fungiciden, herbiciden om groeiregulators met hoogte te planten - kwaliteitsformuleringen zoals de EG, EW, wp, SL, Sc, WDG, gr., FS, VAN en enz.

 

Goed-BAAN wordt de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis ontworpen en overeenkomstig internationale normen, en goedkeurt het belangrijke binnenlandse niveau met verfijnde van de productiemateriaal en scherp-rand productietechnologie gebouwd. Het perfecte systeem voor kwaliteitscontrole tijdens het gehele productieproces waarborgt de superieure kwaliteit van de producten.

 

Ongeveer ons

 

Sinds het jaar 2010, Changzhou-goed-Baan Biochemisch Co., heeft Ltd zich in de productie van gewasbeschermingsmiddelen, met inbegrip van herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator gespecialiseerd. Wij kunnen een brede waaier van geëindigd verstrekken - producten gemaakt door verschillende formuleringen, zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, SL, Sc, FS, EW en DS. Behalve hoogte - kwaliteitsbiociden, werken wij ook met onze getaxeerde klant om de aangepaste die oplossing te bepalen aan uw specifieke vereisten wordt aangepast.

 

Met over ongeveer 20 jaar van ervaring in de landbouwindustrie, bouwen wij een goede reputatie op het werk. Alle grondstoffenleveranciers zijn verklaarde ISO, kwaliteit gedreven installaties. Alvorens te vervaardigen begint, moeten alle grondstoffen door ons chemisch analyselaboratorium worden getest. Bovendien, wij wijzen kwaliteitscontrolepersoneel toe om het productieproces te controleren en materiële steekproefonderzoek en testmethode goed te keuren aan guaratee buitengewone prestaties vóór levering. Ondertussen, kunnen wij voor een derde partij testend agentschap toestaan om producten te verifiëren en testverslag uit te brengen, verzekerend de betrouwbaarheid van onze producten.

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten