Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenSystemische Fungiciden

Bladbehandelings Landbouwfungicide, Myclobutanil-de Korst van de Fungicidecontrole

Bladbehandelings Landbouwfungicide, Myclobutanil-de Korst van de Fungicidecontrole

  • Bladbehandelings Landbouwfungicide, Myclobutanil-de Korst van de Fungicidecontrole
  • Bladbehandelings Landbouwfungicide, Myclobutanil-de Korst van de Fungicidecontrole
Bladbehandelings Landbouwfungicide, Myclobutanil-de Korst van de Fungicidecontrole
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-Registratieaantal: 88671-89-0 Formulering: 12.5%, 25% Myclobutanil de EG, technologie van 98% Myclobutanil
Gebruik: Controle van ascomyceten, paddestoelen imperfecties, en basidiomycetes Naam: myclobutanil
founction: gebruikt als bladbehandeling voor controle van korst en poederachtige schimmel Product: landbouwfungicide
Hoog licht:

organisch systemisch fungicide

,

bladfungicide

Myclobutanil

 

Myclobutanil 12,5%, 25% de EG, 98%-technologie

 

 

Controle van ascomyceten, paddestoelen imperfecties, en basidiomycetes op een grote verscheidenheid van gewassen. Bijvoorbeeld, gebruikt als bladbehandeling voor controle van korst en poederachtige schimmel in appelen en peren; poederachtig schimmel, boorgat, bloesemvloek, en roest in steenvrucht; poederachtige schimmel in wijnstokken en pompoenen; de poederachtige schimmel en roest op ornamentals; roest op eeuwigdurende die grassen voor zaad worden gekweekt; en diverse ziekten van tarwe; als zaadbehandeling voor controle van zaad-en grond-gedragen ziekten in gerst, maïs, katoen, rijst en tarwe; en als postharvest slok of onderdompeling.

CAS Registry Number 88671-89-0
Formulering 12.5%, 25% Myclobutanil de EG, technologie van 98% Myclobutanil
Verpakking 12.5%, 25% Myclobutanil de EG: 200L technologie van de ijzertrommel 98% Myclobutanil: 25kg vezeltrommel
Myclobutanil 25% wp
Myclobutanil

Myclobutanil wordt gebruikt aan controle van Ascomyceten, Paddestoelen Imperfecti, en Basidiomycetes op een grote verscheidenheid van gewassen. Het primaire gebruik is voor poederachtige schimmel (Uncinula-necator) controle in wijnstokken en voor gecombineerde bladkorst en poederachtige schimmelcontrole in appelen. Toepassingstarieven typisch 30-60 g/ha. Ook geregistreerd voor controle van Ascomyceten of Basidiomycetes ziekten op een brede verscheidenheid van gewassen met inbegrip van ander pitvruchtfruit, steenvrucht, pompoenen, aardbeien, amandelen, tomaten, groenten, hop, katoen, de behandelingen van het graangewassenzaad, gras en ornamentals. Het wordt gebruikt als bladbehandeling voor controle van poederachtig schimmel, boorgat, bloesemvloek, anthracnose en roest in steenvrucht en noten; poederachtige schimmel in pompoenen; de poederachtige schimmel en roest op ornamentals; roest op eeuwigdurende die grassen voor zaad worden gekweekt; en als zaadbehandeling voor controle van zaad en grond-gedragen ziekten in gerst, maïs, katoen, rijst en tarwe; en als postharvest behandeling in gewassen zoals banaan.

Mancozeb 61% + Myclobutanil 3% wp
Myclobutanil

De controle van vele schimmelziekten (b.v. vloek, bladvlek, roest, donsachtige schimmel, korst, enz.) in gebiedsgewassen, het fruit, de noten, de groenten, ornamentals, het Bijzondere gebruik van enz. omvatten vroeg controle van en verwoesten laat van aardappels en tomaten (bij 1,36 kg a.i. /ha); Solani Rhizoctonia en Streptomyces schurft op pootaardappelen; de ziekten van de bladvlek op selderie, pompoenen, biet, bessen en bessen; roest op graangewassen, groenten, rozen, anjers, asperge, bonen, appelen en pruimen (bij 1,6 kg/ha); donsachtige mildews op hop, wijnstokken, uien, preien, sla, pompoenen, ornamentals en tabak; Gloeodespomigena, Glomerella cingulata, Microthyriella-rubi en Physalospora-obtusa op appelen; korst op appelen en peren (bij 2.4-3.6 kg/ha); sigatokaziekte (Cercospora-musae) in bananen; boorgat van steenvrucht; anthracnose van bonen en pompoenen; bevochtiging-van ziekten van groenten; zwart been van biet; naald in bosbouw wordt gegoten die; en vele zaad-gedragen ziekten van graangewassen. Gebruikt voor bladtoepassing of als zaadbehandeling.

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten