Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenSelectieve Herbicide

CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil

CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil

  • CAS No.709-98-8,Selective Herbicide ,Suit for Rice and Potatoes,Short Duration of Activity,Propanil
  • CAS No.709-98-8,Selective Herbicide ,Suit for Rice and Potatoes,Short Duration of Activity,Propanil
  • CAS No.709-98-8,Selective Herbicide ,Suit for Rice and Potatoes,Short Duration of Activity,Propanil
  • CAS No.709-98-8,Selective Herbicide ,Suit for Rice and Potatoes,Short Duration of Activity,Propanil
 • CAS No.709-98-8,Selective Herbicide ,Suit for Rice and Potatoes,Short Duration of Activity,Propanil

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Jiangsu, China
  Merknaam: GOOD JOB
  Certificering: SGS

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: als uw verzoek
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
  Levertijd: 10-30days
  Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
  Levering vermogen: als uw verzoek
  Contact
  Gedetailleerde productomschrijving
  Productnaam: Propanil Merknaam: GOOD-JOB
  Chemische naam: N (3,4-dichlorophenyl) propanamide CAS No: 709-98-8
  TC Verschijning: Gebroken witte macht Formulering: 98%TC, 95% TC, 16% DE EG, 36% DE EG, 60%WG, 80%WG.ETC
  gewassen: Rijst, Aardappels Gebruik: Breedbladig en Grasonkruid
  Giftigheid: Laag Houdbaarheid: 2 jaar Juiste Opslag
  Hoog licht:

  Huisdieren Veilig Herbicide

  ,

  industrieel herbicide

  Propanil

  Toepassingen:

  Het vervoerinhibitor van het biochemie Fotosynthetische elektron bij fotosysteem II receptorplaats. Wijze van herbicide van het actie het Selectieve contact met een korte duur van activiteit. Het herbicide van het gebruikscontact gebruikte post-totstandkoming in rijst, bij 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van Amaranthus retroflexus, Digitaria-soorten, Echinochloa soorten, Panicum-soorten, en Setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt. Fytotoxiciteit Fytotoxisch aan vele breedbladige gewassen. Normaal fytotoxisch aan gewassen die met organofosfaat of carbamate insecticiden zijn behandeld.

   

  Propanil95% Technologie 16% 36% de EG

   

   

  Postemergence zonder overblijvend effect tegen talrijk gras en broadleaf onkruid in rijstaardappels, en tarwe. Het tarief van toepassing van propanil strekt zich van 3 kg a.i. /ha uit aan 4 kg a.i. /ha. Het herbicide wordt toegepast 10 tot 20 DAT, of 10 tot 20 dagen na het zaaien van pre-germinated zaden. Om gewassenschade te vermijden, zou propanil niet binnen twee weken moeten worden toegepast na het toepassen van carbamates en organofosfaatinsecticiden.

  CAS Registry Number 709-98-8
  Formulering 95% technologie, 16% 36% de EG
  Verpakking 500mL, 1L-fles; 5L, 10L, 20L, 200L, 1000L-trommel
  Butachlor 35% + Propanil 35% de EG
  Propanil

  Gebruikte pre-totstandkoming voor de controle van jaarlijkse grassen en bepaald breedbladig onkruid in gezaaid als overgeplante rijst, zowel. Het toont selectiviteit in gerst, katoen, pinda's, suikerbiet, tarwe en verscheidene brassica gewassen. De efficiënte tarieven strekken zich van 1.0-4.5 kg a.i. /ha uit. De activiteit is afhankelijk van waterbeschikbaarheid zoals regenval na behandeling, luchtirrigatie of toepassingen aan bevindend water zoals in rijstcultuur.

  Het contactherbicide gebruikte post-totstandkoming in rijst, bij 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van amaranthus retroflexus, digitariasoorten, echinochloa soorten, panicumsoorten, en setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt.

  2, 4-D + Propanil
  Propanil

  2, 4-D + Propanil bedragen post-Totstandkomingscontrole van jaarlijks en eeuwigdurend breedbladig onkruid in graangewassen, maïs, sorghum, weide, gevestigd gras, de gewassen van het graszaad, boomgaarden (pitvruchtfruit en steenvrucht), Amerikaanse veenbessen, asperge, suikerriet, rijst, bosbouw, en op niet-gewassenland (met inbegrip van gebieden naast water), 0.28-2.3 kg/ha. Controle van breedbladig aquatisch onkruid. De isopropyl ester kan ook als installatiegroeiregulator worden gebruikt om voorbarige fruitdaling van citrusvruchten te verhinderen.

  2, 4-D + Propanil bedragen Contactherbicide gebruikte post-totstandkoming in rijst, 2.5-5.0 kg/ha, om breedbladig en grasonkruid, met inbegrip van Amaranthus retroflexus, Digitaria-soorten, Echinochloa soorten, Panicum-soorten, en Setaria soorten te controleren. Ook gebruikt, in mengsel met MCPA, in tarwe. Een mengsel met carbaryl wordt in citrusvruchtengewassen gebruikt in zodecultuur die worden gekweekt.

  Verpakking: 500mL~200L

  CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 2CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 3CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 4CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 5CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 6CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 7CAS No .709-98-8, Selectief Herbicide, Kostuum voor Rijst en Aardappels, Korte Duur van Activiteit, Propanil 8
   

  Contactgegevens
  CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

  Contactpersoon: Clement

  Tel.: +8615861535091

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten