Nr 398, Middentongjiang-Road, Xinbei-District, Changzhou-Stad, Jiangsu-Provincie
Thuis ProductenNiet-selectief Herbicide

Diquat Natuurlijk Herbicide, het Koolzaad Commercieel Herbicide van 20% SL 15% SL

Diquat Natuurlijk Herbicide, het Koolzaad Commercieel Herbicide van 20% SL 15% SL

  • Diquat Natuurlijk Herbicide, het Koolzaad Commercieel Herbicide van 20% SL 15% SL
  • Diquat Natuurlijk Herbicide, het Koolzaad Commercieel Herbicide van 20% SL 15% SL
Diquat Natuurlijk Herbicide, het Koolzaad Commercieel Herbicide van 20% SL 15% SL
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: GOOD JOB
Certificering: SGS
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Als uw verzoek
Prijs: negotiable
Verpakking Details: 50 g aan 600 kg voor vast lichaam en 100 ml aan 200L voor vloeibare formulering
Betalingscondities: L/C, T/T, enz.
Levering vermogen: Als uw verzoek
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS-Registratieaantal: 85-00-7 Formulering: 20% SL, 15% SL
Verpakking: 25kg trommel, 200L-ijzertrommel of aangepast Eigenschap: Controle optredend en ondergedompeld aquatisch onkruid
Functie: pre-harvest opdroging van katoen, vlas Naam: Diquat
Hoog licht:

selectief systemisch Herbicide

,

organisch systemisch herbicide

Diquat

 

Gebruik:

 

 

Diquat wordt gebruikt als pre-harvest opdroging van katoen, vlas, luzerne, klaver, lupines, koolzaad, papavers, sojabonen, erwten, bonen, zonnebloemen, graangewassen, maïs, rijst, suikerbiet, en andere zaadgewassen; vernietiging van aardappel haulms; en het ontdoen van van hop. Het kan jaarlijks breedbladig onkruid in wijnstokken, pitvruchtfruit, steenvrucht, struikfruit, aardbeien (ook controle van agenten), citrusvruchten, olijven, hop, groenten, sierplanten en struiken, en andere gewassen controleren. Controle optredend en ondergedompeld aquatisch onkruid. Onkruidcontrole op niet-gewassenland. Onkruidcontrole en leeswijzerremming in suikerriet.

Toepassingstarieven 400-1000 g/ha.
 

Technologie en Methode

 

 

CAS Registry Number 85-00-7
Formulering 20% SL, 15% SL
Verpakking 25kg trommel, 200L-ijzertrommel of aangepast

 

Productiebasis

 

Goed-BAAN is de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis uitgerust met meer dan 10 productielijnen, die meer dan 100 geavanceerde formules ontwikkelen van insecticiden, fungiciden, herbiciden om groeiregulators met hoogte te planten - kwaliteitsformuleringen zoals de EG, EW, wp, SL, Sc, WDG, gr., FS, VAN en enz.

 

Goed-BAAN heeft de BIOCHEMISCHE PRODUCTIEbasis formuleringsworkshops zoals stevige formuleringenworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator geïsoleerd; vloeibare formuleringsworkshops voor herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator met jaarlijkse productiecapaciteit van rond 10,000MT of 10,000KL.

 

Ongeveer ons

 

Sinds het jaar 2010, Changzhou-goed-Baan Biochemisch Co., heeft Ltd zich in de productie van gewasbeschermingsmiddelen, met inbegrip van herbicide, insecticide, fungicide en installatiegroeiregulator gespecialiseerd. Wij kunnen een brede waaier van geëindigd verstrekken - producten gemaakt door verschillende formuleringen, zoals WDG, SG, wp, SP, de EG, SL, Sc, FS, EW en DS. Behalve hoogte - kwaliteitsbiociden, werken wij ook met onze getaxeerde klant om de aangepaste die oplossing te bepalen aan uw specifieke vereisten wordt aangepast.

 

Met over ongeveer 20 jaar van ervaring in de landbouwindustrie, bouwen wij een goede reputatie op het werk. Alle grondstoffenleveranciers zijn verklaarde ISO, kwaliteit gedreven installaties. Alvorens te vervaardigen begint, moeten alle grondstoffen door ons chemisch analyselaboratorium worden getest. Bovendien, wij wijzen kwaliteitscontrolepersoneel toe om het productieproces te controleren en materiële steekproefonderzoek en testmethode goed te keuren aan guaratee buitengewone prestaties vóór levering. Ondertussen, kunnen wij voor een derde partij testend agentschap toestaan om producten te verifiëren en testverslag uit te brengen, verzekerend de betrouwbaarheid van onze producten.

 

 

Contactgegevens
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Contactpersoon: Mr.Liu

Tel.: 86-13775077998

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten